Αναλύσεις Γαλακτοκομικών Προϊόντων


ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

Το γάλα και τα γαλακτοκομικά αποτελούν την κύρια πηγή ασβεστίου, καθώς περιέχουν πάνω από το 80% του συνολικού ασβεστίου που είναι απαραίτητο μιας ισορροπημένης διατροφής. Οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, οι βιταμίνες, το ασβέστιο και ο φωσφόρος  που περιέχονται στο γάλα και στα παράγωγα του είναι απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για τη δημιουργία και διατήρηση ενός γερού οργανισμού.

Στο εργαστήριο μας εκτελούμε τις παρακάτω αναλύσεις:

  • Μικροβιολογικές αναλύσεις
  • Πρωτεΐνες
  • Λιπαρά
  • Υγρασία
  • Τέφρα
  • Αλάτι
  • Λακτόζη
  • ΣΥΑΛ
  • Νοθεία
  • Μέταλλα(Ca, Mg, K, Na, Fe, Zn, Cu, Mn, Se)
  • Βαρέα μέταλλα(Cd, As, Ni, Co, Al, Sn, Pb, Cr, Hg)
  • Αφλατοξίνες Μ1, Μ2
  • Βιταμίνες