ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Στόχος της ανάλυσης τροφίμων είναι η διασφάλιση ποιότητας των τροφίμων και η ανάλυση όλων των πιθανών κινδύνων που εμπεριέχονται σε ένα τρόφιμο και είναι δυνατόν να εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία του καταναλωτή. Οι αναλύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε στάδιο παραγωγής τροφίμων και αφορούν χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις σε νωπά(φρέσκα) και τυποποιημένα τρόφιμα.
Για τον λόγο αυτό στο εργαστήριο μας πραγματοποιούνται οι παρακάτω αναλύσεις:
Χημικές αναλύσεις τροφίμων
Μέταλλα
Βαρέα μέταλλα
Λοιπές αναλύσεις